Nová posila do chovu a další novinky

25.10.2011 11:39

Dnes 6.10. 2011 k nám přicestovala 4 měsíční samička Ligh ebony violet od paní Magdy Valentové z Brna. Je opravdu nádherná, trochu bojácná, al snad si časem zvykne :) Za pomoc s přepravou do Prahy paní Valentové a jejímu manželovi moc děkuji!

Dalším přírůstkem je čerstvě odstavený sameček Extra dark ebony AVC od paní Peltrámové z Pplesné u Chebu, který k nám přicestoval 23.10. 2011. Samečkovi jsou téměř 3 měsíce, je to velký mazel a zvědavec. V budoucnu bude v páru se samičku Ligh ebony violet. Moc děkuji paní Peltrámové za pomoc s přepravou!

Po marném boji dát k sobě samičku Snow (pink white) a samečka Aurelia (Dark TOV tan) jsem nakonec k samičce musela dát opět samečka Myšáka (standart). Snow k sobě Aurelia nechtěla, i přes 14-ti denní seznamování samečkovi ubližovala a nakonec ho i kousla za ucho. Asi si prostě nesedli :(

Aby samička Bonnie a Bompara nebyly samotné a nebylo jim smutno, dala jsem je společně do jedné voliéry. Samičky si velmi rozumí, seznamení proběhlo rychle a v pořádku. Teď už jim jen sehnal toho čokoládového samečka.

Zamluvený sameček od Martiny Kašparové se nakonec vybarvil jako velvetek, takže bohužel jsme museli rezervaci zrušit. Přesto stále scháníme čoko samečka, snad se na nás štěstí konečně usměje...... :(

Co nejdříve vložím informace a fotky o nových činčilkách.

Upravena sekce na prodej. Nabízím k prodeji samečka Aurelia - Dark TOV tan. Vhodný spíše na mazlíčka či jako společník k druhému samečkovi, má nižší váhu.